Komentowany artykuł

Co sommelier pije do sushi

Tomasz Szczepański (Ambra): Świetny będzie crémant de Bourgogne, austriacki grüner veltliner, alzacki gewurztraminer. Maciej Katarzyński (Kolor Wina): Sauvignon blanc z różnych zakątków świata – Loara, Nowa Zelandia, nawet Włochy; hiszpańskie verdejo z Ruedy; ciekawym eksperymentem może też być sherry fino lub manzanilla. Marek Rakowski (The Pig –... Przejdź do artykułu >>

Odpowiedz:




Kalendarium imprez
08.09

Pt

I Warszawski Festiwal Kulinarny "Rośliny, Owady i Miód"

Ogród Botaniczny Uniwersytetu Warszawskiego

27.10

Pt

Stilnovisti XII Grand Prix Magazynu Wino 2017

Tor Wyścigów Konnych Służewiec w Warszawie, Trybuna C

Do góry

ZAPISZ SIĘ NA NEWSLETTER


Ta strona korzysta z ciastek - małych plików tekstowych przechowywanych na komputerze użytkownika - celem ułatwienia korzystania z serwisu poprzez zapisywanie informacji o takich akcjach użytkowników jak np zalogowanie. Aby dowiedzieć się więcej kliknij tutaj »

ZAMKNIJ